Välj en sida

TYG, FÄRG,TILLVERKNING

FÄRG
När det gäller färg erbjuder vi stor valfrihet för alla våra modeller. I bassortimentet finns ett antal tidlösa alternativ såsom vit, antikvit, dalablå, engelsk röd, svart, klarlack och naturell linoljad. Du är även välkommen med andra önskemål om du föredrar möbler med din personliga prägel såsom valfri färgkulör (NCS) .
De färger vi använder är vattenbaserade. Du hittar en flik med våra standardfärger i webbshoppen.

TYG
Våra standardtyger finner du hos Berghems Väveri www.berghemsvaveri.se Med hjälp av vår prislista kan du se vilka tyger som ingår i standardsortimentet. Vi har även många kunder som önskar få sina stolar klädda i möbeltyger från Jobs Handtryck,Designers Guild eller Växbo Lin. Eller ett eget möbeltyg, för dig som vill göra dina stolar ännu mer unika.

TILLVERKNING
Vi tillverkar våra möbler i vårt snickeri i Siljansnäs. Allt tillverkas på beställning. Det gör att det finns möjlighet att i viss mån anpassa sin möbel efter behov.Det kan vara allt från egna önskemål om färg och tyg till måttbeställda bord och specialritade möbler.
Har ni några önskemål är ni alltid välkomna att höra av er angående möjlighet att tillverka enligt era önskemål och för att få ett kostnadsförslag.

Alla våra möbler tillverkas i massiv björk, såvida inte annan överenskommelse gjorts.