Villkor

 

Företagsinformation

Innehållet på denna hemsida tillhandahålls,uppdateras och hanteras av :
Leksandsstolen/ Erkers Möbler AB
www.leksandsstolen.se
Orgnr:556043-1891
Telefonnummer:0247 797999
E-postadress: info@leksandsstolen.se

Leveranstider

Normalt är våra leveranstider ca 4-8 veckor från beställningsdatum.
Om man har bestämt sig för vilka möbler man vill beställa men ännu inte bestämt sig för färg och tyg, kan man lägga in beställningen och komplettera med färg och tyg senare.
Alla leveransdatum är preliminära.Du kommer informeras när möblerna börjar bli klara och om det uppstår någon försening.
Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar.

Pris

Vi har valt att inte ha med priser på vår hemsida då de varans pris varierar beroende på ytbehandling och utförande. Det går dock att hitta priser på en del standardprodukter i vår webbshop.
Ring eller maila så svarar vi gärna på frågor gällande priser.

Beställning och betalning

När ni lagt en order skickar vi en orderbekräftelse, efter att ni godkänt orderbekräftelsen så skickar vi en faktura på 10 % av orderbeloppet. Det går även att lägga handpenning direkt på plats hos oss.
Om möblerna ska skickas så kommer vi att skicka ut en faktura med slutbetalning ca 1-2 veckor innan leverans. Leveransen går från oss när fakturan är betald.
Om ni istället vill hämta möblerna hos oss i Siljansnäs så kan ni slutbetala när de hämtas, antingen med betalkort eller kontant i vår butik/utställning.

Frakt & Leverans

Som kund kan ni hämta möblerna hos oss i Siljansnäs när de är klara eller så kan vi ordna leverans via DHL. Inom närområdet kör vi även ut själva.
Leverans med DHL betyder leverans till dörr/tomtgräns, alltså inte inbärning.
Fraktkostnaden varierar beroende på bostadsort.

Integritetspolicy

De personuppgifter du uppger när du gör en beställning hos oss använder vi för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund och för att följa gällande lagar.Vi dokumenterar också viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att vi ska kunna ge dig bästa service.

Vi sparar följande data:
-Information som du lämnar som kund hos oss. Informationen inkluderar namn,adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer.För företag även org.nr momsnr.
-Leveransinformation,faktureringsinformation,betalningsinformation och annan information du lämnar för köp eller leverans av en produkt.
-Information som du lämnar till oss via sociala medier samt information som skickas till oss.
-Information som vi får när du kontaktar oss, söker anställning hos oss, besöker eller på annat sätt tar kontakt med oss.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Vi kan i följande fall komma att dela med oss av dina personuppgifter till:

– Underleverantörer som hjälper oss att bedriva verksamheten (exempelvis vid indrivning av betalning för köpta varor och drift av webbplatser).
– Tillsynsmyndighet, polismyndighet, eller annan behörig tredje man, för att besvara frågor i samband med en brottsutredning. I sådant fall kommer vi, i den utsträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag, att lämna ut sådan information som är relevant och nödvändig för utredningen, såsom namn, personnummer, stad, stat, postadress, telefonnummer och e-postadress.

Vi sparar dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för ändamålen med behandlingen. Vi behandlar och sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att kunna utföra våra avtalade åtaganden gentemot dig. Vi sparar även dina personuppgifter för andra ändamål, som exempelvis bokföring, åtgärder mot bedrägerier . För dessa ändamål sparas personuppgifterna endast så länge som är nödvändigt för ändamålen eller vad som krävs enligt tillämplig lag.